Glatz parasoller - 125 år med sveitsisk kvalitet


Design AS er forhandler av høykvalitetsparasoller til det norske proffmarkedet. Parasollene produseres hos Sveitsiske Glatz – Europas ledende produsent av utendørs solbeskyttelse. Glatz kombinerer funksjonalitet, sveitsisk kvalitet, teknisk know-how og tidløst design – og løfter ethvert uteområde. 

Alle parasoll-delene er utskiftbare, og vi er godkjent serviceverksted og delelager for Glatz i Norge. En parasoll fra Glatz er en investering for fremtiden - og for miljøet!

Tekniske detaljer


Glatz parasoller kan leveres i et stort utvalg farger og med mange mulige tilleggsvalg som logotrykk, varmelamper, led-lys, motor, fjernkontroll og beskyttelsestrekk. Ved oppsett av flere parasoller inntil hverandre kan også et takrennesystem monteres mellom parasollene, slik at man slipper regn og/eller vanndrypp når man sitter eller beveger seg mellom parasollene.


Det finnes mange ulike festemuligheter både for nedstøpbare og flyttbare løsninger. Stolper og festearmer kan lakkeres i ønsket farge og det er et stort utvalg duker å velge mellom.

Om kvalitets­leverandøren Glatz

Glatz er et familieeid selskap som har 125 års erfaring med solskjerming. Parasollene er driftssikre og er grundig testet, slik at de tåler vind på over 100 km/t uten tilleggsforsterkninger. Porshe tester bilene sine i en vindturbin. Det gjør Glatz også! Se resultatene her: https://www.glatz.ch/en/experience-glatz/blog/wind-tunnel


Priser for proffparasoller fra Glatz starter på 25.000. Beregnet leveringstid er 4-6 uker. 


OM DESIGN AS 


Design AS hjelper norske bedrifter med å bli synlige. Vi jobber med kundene gjennom hele prosjektet fra start til slutt – fra befaring til prosjektevaluering. Design AS har inngått partnerskapsavtale med eksklusive Glatz, og vi er deres representant på det norske B2B markedet. Vi har deltatt på teknisk produkt- og montasjeopplæring på fabrikken i Sveits, og bistår kundene med nødvendig råd og veiledning.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Kontaktskjema

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Vi elsker å prate om skilt og nye skiltløsninger. Legg igjen mobilnummeret ditt – så hører du fra oss.