Våre skilt

Med en moderne og fremtidsrettet organisasjon samt lave driftskostnader og gode innkjøpsrutiner, får våre kunder kvalitetsskilt til bransjens beste pris!
Lysskilt
Det er ikke bare utvendige fasader som har bruk for et fint lysskilt. Også innendørs skal skiltet ditt syntes godt. Det er derfor de fleste velger lysskilt som hovedskilt til sin butikk, restaurant eller bedrift. Vi kan lysskilt, og hjelper deg gjerne med å skape et positivt førsteinntrykk hos dine kunder og besøkende. Les også mer om våre miljøvennlige lysskilt under fanen Miljøskilt.
01/04
Neonskilt

Denne klassikeren har vært benyttet til skilting i over 100 år, og benyttes i dag oftest som sammenhengende tekst og til retro/nostalgisk skilting med synlige neonrør. Neon bruker vesentlig mer strøm enn LED, og det blir derfor stadig mer vanlig å benytte LED-neon istedenfor "ekte" neonrør. 

01/04
Ubelyst
Selv om vinterhalvåret er mørkt mange av døgnets timer, er det ikke alltid slik at et fasadeskilt må eller bør ha lys. Det finnes mange fine løsninger uten at selve skiltet lyser, og det går også an å belyse et skilt eller en hel fasade ved bruk av lamper eller spotlight.
01/03
Pylon

Dette er frittstående skilt som fundamenteres til grunn eller boltes fast i gulv. En pylon benyttes ofte som veiviser eller områdeskilt, og er ofte det første som møter deg ved ankomst til kjøpesenter og større bedrifter. Denne typen frittstående skilt leveres både med og uten lys, og du står relativt fritt når det gjelder design og materialvalg. 

01/02
Foliedekor

Folie kan brukes på utallige måter, og takket være det store utvalget, er det nesten ingen begrensninger for hva du kan oppnå. Alt fra standard tekster, print og innfarget folie, til spesialfolier med 3D-printede overflater som gir ulik struktur og som har ulike klebestoffer tilpasset ethvert bruk. Det har etter hvert også kommet et godt utvalg av miljøvennlige og PVC-frie folier på markedet.

01/04
Utsmykking

Her er det kun fantasien og kreativiteten som setter grenser. I tillegg til at alle de ovenstående produktene også kan benyttes som dekor, kan hvilke som helst materialer og teknikker tas i bruk til dette formålet. Generelt kan det sies at det å kombinere ulike produkter og materialer ofte gir en ekstra effekt utover "vanlig" dekor. 

01/04

Kontaktskjema

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Vi elsker å prate om skilt og nye skiltløsninger. Legg igjen mobilnummeret ditt – så hører du fra oss.